TONZON sponsort Johan Reekers op weg naar de Paralympische spelen 2016 in Rio de Janeiro.

 Johan is geboren zonder benen, maar ondanks deze handicap haalt hij alles uit het leven. Hij behaalt al jaren vele overwinningen in diverse sporten zoals atletiek en zitvolleybal, maar liefst acht keer nam Johan deel aan de paralympics. Met de hulp van TONZON Wil Johan proberen hoge ogen te gooien tijdens de paralympische spelen in Rio in 2016.
Kijk op www.johanreekers.nl voor het laatste nieuws over Johan.

Johan Reekers met sponsor voor bedrijfspand
Johan Reekers met zijn handbike samen met Ton Willemsen voor het bedrijfspand van TONZON in Enschede
Johan Reekers met handbike in de entree van het bedrijfspand
Johan Reekers met zijn handbike in de entreehal van het bedrijfspand van TONZON in Enschede

HANDBIKER JOHAN REEKERS OP DERDE PLAATS IN HANNOVER

Handbiker Johan Reekers is zondag 5 mei 2013 bij een wedstrijd in Hannover op de derde plaats geëindigd. Johan is geboren zonder benen, maar ondanks deze handicap haalt hij alles uit het leven. Hij behaalt al jaren vele overwinningen in diverse sporten zoals atletiek en zitvolleybal, maar liefst acht keer nam Johan deel aan de paralympics. Op het moment behaalt hij grote successen met handbiken.

Johan wordt gesponsord door TONZON Vloerisolatie. TONZON Vloerisolatie levert een revolutionaire isolatietechniek waarmee met minder ruimteverlies meer isolatiewaarde bereikt wordt. De techniek bestaat uit een combinatie van Thermoskussens en Bodemfolie. De werking van de Thermoskussens is te vergelijken met die van een thermosfles. De kussens voorkomen dat de warmte uit de onderkant van de vloer doorstraalt naar de kruipruimte en funderingsmuren waardoor deze in de kamervloer blijft. De Bodemfolie zorgt ervoor dat er vanuit de kruipruimte geen vocht meer in de woning komt.

TONZON Vloerisolatie hoopt eraan te kunnen bijdragen dat Johan in 2016 kan deelnemen aan de paralympische spelen in Rio de Janeiro.