Met badisolatie steeds een warm bad

Zin in een lekker lang en warm bad?  Met de TONZON badisolatie isoleert u uw bad zoals een thermosfles een vloeistof warm houdt. U houdt de warmte van het water daar waar u het hebben wilt: in uw bad. Het water blijft langer warm omdat de warmte alleen aan de bovenkant van het badwater kan verdwijnen. Bijvullen met warm water tijdens uw bad is daardoor niet meer nodig. Dat bespaart niet alleen drinkwater, maar ook al vlug 33 % van de energie die nodig is om een bad te vullen en op temperatuur te houden. Het levert u dus een hoop op.

[singlepic id=168 w=320 h=240 float=]

Een bad geïsoleerd met TONZON thermoskussens

TONZON Badisolatie is eenvoudig aan te brengen

Bent u van plan uw badkamer te vernieuwen of te renoveren? Dan is dat het geschikte tijdstip om uw bad ook te isoleren, omdat u dan goed bij uw bad kunt komen. De isolatie is bij nieuwe en bestaande baden eenvoudig aan te brengen met dubbelzijdige tape. Op baden met een ruwe buitenkant gebruikt u folielijm. Na de badisolatie bouwt u de ombouw om het bad en kunt u genieten van een lekker lang warm bad. Voor een gedetailleerde instructie kijkt u op montage badisolatie.

naar boven

Klanten zijn enthousiast:

Familie Westhof in Utrecht:

We hebben drie kleine kinderen die graag lang in bad spelen, maar vaak was het bad al na 10 minuten koud en wilden ze er toch weer graag uit. Bij onze nieuwe badkamer hebben we meteen het bad geïsoleerd. Dat scheelt enorm. De kinderen moeten nu uit bad omdat ze naar bed moeten en niet omdat het water koud is!”